Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
VÝSLEDKY Z PŘÍPRAVNÝCH UTKÁNÍ KTERÉ SE HRÁLY 4. a 5. srpna


KLATOVY – ZD MILÍN 2 : 5 (1:3)
------------------------------------

Po vedoucí brance Klatov kterou dal ve 3. Poslední dále již stříleli branky  pouze hosté a domácí korigovali výsledek až v závěru zápasu. Ve 12. dal Kyklhorn , který ještě na jaře hájil barvy Klatov vyrovnávající gól, v 17. se ujali hosté vedení Kohoutem, ve 25. zvýšil Rek a stejný hráč na začátku druhé půle (47.) dal čtvrtý úspěch svého týmu. V 80. sice Krška snížil na 2:4, ale poslední slovo měl opět Kohout který dal pátý gól hostů.Rozhodčí Ulrych z Domažlic, AR Lehečka a Blaheta.
Sekretář Klatov V.Kopřiva : “ Vítězství hostů bylo zasloužené, ale výsledek neodpovídá obrazu hry. Soupeř byl fotbalovější a hrál naprosto odlišný, kvalitnější fotbal než se kterým se naši hráči v přípravě setkali. Dal nám lekci, hráče vrátil opět na zem a   ti mají možnost přemýšlet co zlepšit, aby první divizní zápas za týden na tomto hřišti dopadl ke spokojenosti nás i diváků.Byl to užitečný a poučný  zápas. “.

PÍSEK - SUŠICE 6 : 1 (3:0)
--------------------------------

Nejlépe průběh zápasu vystihl trenér Jaroslav Staněk , který mi na otázku zda hráli  v Písku odpověděl : “ Na hřišti jsme skutečně byli, ale průběh naší hry bych nehodnotil tak , že jsme hráli, ale spíše, že jsme měli hrát! Výkon zůstal daleko za možnostmi našich hráčů . Proti místnímu diviznímu nováčkovi jsme hráli špatně, nechávali jsme mu hodně prostoru, hráli jsme málo agresivně , nenapadali ho již v obraně a nechávali se po rychlých akcích na vlastní polovině hřiště přečíslovat a z toho jsme potom inkasovali zbytečné branky. Věřím, že pro hráče to bylo poučné utkání. Nyní v posledním týdnu před prvním mistrovským zápasem potrénujeme a jsem přesvědčen, že příští neděli vyběhne na hřiště jinak hrající mužstvo, než tomu bylo v Písku”
Čestný úspěch dal za stavu 4:0 Václav Slivoň z PK , který byl nařízen za faul na pronikajícího Milana Brabce.

MĚCÍN - STRÁŽOV   3 : 4 ( 0 : 0)
-------------------------------------

První poločas byl fotbalově kvalitnější, ale branek se diváci dočkali až do   65 minutách hry. Hosté dokázali mezi 65. a 68.minutou využít chyb v obraně domácích  k dostatečnému brankovému náskoku. Nejdříve  Valeš podcenil střelu P.Presla z 30 metrů a ta skončila v horním růžku jeho branky. Vzápětí na 0:2 zvýšil B.Majer a po rychlé kombinační akci přidal třetí branku Zahrádka.Stejný hráč byl autorem i čtvrtého úspěchu hostů. Domácí se podařilo snížit, když střelu z TK  branář Marek vyrazil a míč odražený se dostal k J.Kroptkému a ten se  mýlil. Ani po tom se brankostroj II.poločasu nezastavil a Měčín korigoval na 2:4  Tykalem .Následoval zákrok  K. Soukupa, který  v poslední chvíli zachytil za záchrannou brzdu a zastavil Kroupu v gólové šanci faulem. Nařízenou penaltu Němec bezpečně proměnil a upravil konečný stav na přijatelných 3:4.
Utkání řídil rozhodčí Hájek.
Sestavy
Měčín: – Šimek (Valeš) – Ponocný, Z.Krotký, Korčík, Mastný – J.Krotký, Němec, Kodýtek, Kroupa – Tykal,Bačák(Mixán). Trenér K.Žák.
Strážov:  Marek – Helm, Žák(Petrželka), Valdman, K.Soukup –  R.Smolík (V.Smolík), Strnad,P.Presl, Vítovec – Zahrádka, Majer
Trenér L.Langmajer, asistent L.Fremut.

DOBŘANY - LUBY  2 : 2
-----------------------------

Hostům patřil první poločas ve kterém dali vedoucí branku, ale nejméně dalších šest brankových příležitostí skončilo bez gólového efektu. Domácí hru ve druhé části nejen vyrovnali, ale vyrovnali I konečné skóre .Branky za Luby : Mareš  a Smolík z PK.

MOCHTÍN – BĚLÁ n.R. 3 : 1 (1:0)
---------------------------------------

Zasloužené vítězství domácích za které skórovali Cihlář z PK, Dolejš T. a Svoboda.
Rozhodčí Jiří Lang z Klatov.

SOKOL PLÁNICE -  SOKOL HRADEŠICE B  1 : 2 (1:1)
----------------------------------------------------

Branky : Prontner – Starec, Junek
Rozhodčí Mazán.

CHLUMČANY - CHANOVICE 1 : 1 (1:1)
----------------------------------------

Utkání se hrálo na hřišti v Dolní Lukavici. V prvním poločase
byli hosté Keramice zcela vyrovnaným soupeřem a dokonce vedli brankou novice  Hanzlíka(přišel z Rokycan).Když další tři vyložené šance  dvakrát Hanzlíkem a jednou Píckou zůstaly nevyužity, stačili  domácí ještě do poločasu  vyrovnat. V druhé části se herně prosadilo zkušenější  divizní mužstvo, ale do vyložených příležitostí se nedostalo.A jelikož  chanovický kapitán  Voříšek z výborné šance z  malého vápna nastřelil pouze  brankáře,výsledek z prvního poločasu zůstal nezměněn.
Trenér M.Rambousek : „ Keramika byla  dobrým soupeřem a ověřila sílu našeho mužstva  před posledním přípravným zápasem který sehrajeme v úterý na domácím hřišti s FK Horažďovice. Škoda neproměněných brankových příležitostí, mohl být výsledek ještě příjemnější!“.

HORY MATKY BOŽÍ - NEZAMYSLICE 0 : 5 (0:3)
----------------------------------------------

Domácím chyběli čtyři hráči základního kádru.Vítězství bylo naprosto zasloužené a mezi soupeři se potvrdil rozdíl jedné soutěže která je od sebe dělí.
Branky : Mašek 3, Burda a Kopačka.
Rozhodčí Kulík ze Sušice.

ŽELEZNÁ RUDA - HRÁDEK 1 : 5 (0:2)
-----------------------------------------

Domácí nastoupili v prvním poločase se čtyřmi hráči z lavičky a nehorázně podcenili velice kvalitní tým z Hrádku. Ani příchod zkušených hráčů do druhého poločasu už nemohl zastavit rozjetý a v sobotu s chutí hrající Hrádek.
Branky dávali v 18.min.Gajdečka 0:1, v 41.min.Adamec 0:2. Třetí branku hotujícího celku přidal snad po třiceti sekundách druhého poločasu opět Gajdečka a než si nově nastoupivší zadáci domácího celku vysvětlili kde se stala chyba přidal v 48.min.Holeček čtvrtou branku hostí a bylo rozhodnuto. Debaklu však ještě nebyl, konec když v 63.min.zvýšil na 0:5 hostující Pitel. Za domácí snížil na konečných 1:5 dorostenec Jakub Lehečka z PK.
Sestava Železné Rudy:
Nejdl(46.Vodvářka),Wenig(46.min.Andrejčík),Kroupa(46.min.Mareš),Hladík(46.Hájek),Švec(46.Janečka)
Bechyně,Greiner,Lehčka Tomáš,Lehečka Jakub,Kubový. Omluveni byli Loos a Soukup.
Sestava Hrádku:
Hanzl,Sležek,Pitel,Jánský,Primas,Gajdečka,Kutil,Holeček,Jiřina,Jílovec,Adamec

BEZDĚKOV B - NEZNAŠOVY 1 : 3(1:3)
--------------------------------------

Výsledek odpovídá průběhu hry. Čestný úspěch za domácí dal Svoboda. Výraznou osobností hostujícího týmu byl kanonýr Míra Žák,který dal čistý  hattrick.
Rozhodčí Sládek z Klatov.

CHOCEMYŠL - DEŠENICE  2 : 2 (1:1)
----------------------------------------

Vyrovnaný zápas musel být předčasně v 83. minutě ukončen z důvodu průtrže mračen. Góly hostů Vostrý po kombinační akci s V.Pytlem  a Janovský.

START LUBY – 1. FC PLZEŇ  2 : 0
---------------------------------------   

Utkání starších dorostenců ve kterém vítěz oblastního přeboru domácí Start porazil exúčastníka  dorostenecké ligy brankami  Čížka z PK a Friče.

START LUBY – 1. FC PLZEŇ   1 : 4
--------------------------------------   

V souboji mladších dorostenců se střelecky ukázali v lepším světle  hosté.

HORY MATKY BOŽÍ SG – VELHARTICE SG  2 : 2
----------------------------------------------------

Hory Matky Boží byly svědky tradičního derby bývalých hráčů domácích se sousedními Velharticemi. V hezkém utkání které se hrálo v pohodě si hráči vystříleli veškerý střelecký prach již v průběhu prvního poločasu, když za domácí skórovali Zdeněk Javorský a Choulík, za hosty byli úspěšní Josef Pruner a Karel Janošík. Nejstarší hráč na hřišti 69letý Jindřich Potužák mohl rozhodnout o vítězství domácího týmu, ale za stavu 2:2 neproměnil pokutový kop. I tak, klobouk dolů před tímto nestorem, který je určitě nestarším registrovaným fotbalistou ne nejen v našem okrese a ještě minulý rok na jaře nastoupil k mistrovskému zápasu v Zavlekově !!!

BEZDĚKOV – CHUDENICE  8:0 (4:0)
--------------------------------------

Hosté stačili s Bezděkovem držet krok pouze v prvních dvaceti minutách. Pak se projevila lepší střelecká produktivita a fyzická připravenost domácích . V jejich dresu se o branky rozdělili tři hráči, Osvald  s Tkáčem  3, Uhlík 2.

BĚŠINY – STRÁŽOV  B 1 : 8 (1:3)
---------------------------------------

Po vyrovnaném prvním poločase se herně prosadili hosté kteří
si také s chutí zastříleli. Po dvou brankách dali  Roman Smolík , Josef Jiřík  a Zdeněk Krejčiřík ,po jedná přidali zkušení Jiří Mikyna a Václav Kubalík .Rozhodčí Lecjaks z Běšin.

HRADEŠICE – BĚLÁ  1 : 3(0:2)
-----------------------------------

Domácí po sobotním vítězství v turnaji ve V.Hydčicích nastoupili k tomuto zápasu v kombinované sestavě. Jedinou jejich branku dal Ondra Stulík.

HRÁDEK B - ZAVLEKOV 3 : 2(3:0)
------------------------------------

Střelci branek za domácí : Šebesta 2, Vomela. Rozhodčí Hodek




Zpět - návrat na předchozí stránku