Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
TRENÉRSKÉ ŽEZLO V KLATOVECH PŘEBÍRÁ ZKUŠENÝ J. MYSLIVEČEK !


        Pro příznivce klatovské kopané jsem získal čerstvou informaci . Po předčasném ukončení angažmá trenérem Zdeňkem Andrlíkem, který výborném podzimním finišem dokázal přivést divizní Klatovy do cíle této části soutěžního ročníku  k umístění v první polovině tabulky, nyní  usedne na uvolněné trenérské místo ještě zkušenější trenér. Tím není nikdo jiný, než  bývalý  plzeňský ligový fotbalista, později asistent i trenér Viktorie Plzeň , ale z posledních let více známý jako trenér 1.FC Plzeň Jaromír Mysliveček !  V tomto klubu skončil na jaře a na podzim  úspěšně působil  v Horní Bříze, kde místní celek skončil  po podzimu na 2.místě v 1.A třídě  když od  přezimování na čele tabulky ho dělilo při rovnosti bodů s lídrem ze Stodu jen horší skóre!
          Proč padla volba právě na tohoto trenéra mi předseda fotbalového oddílu TJ Klatovy Ladislav Irlvek mimo jiné  uvedl: „. Při volbě trenéra jsme sledovali  předně jeho kvalitu, zkušenost, ale také aby ten, kdo přijde do Klatov zde zapustil kořeny pokud možno na delší období. Chceme, aby nový trenér mohl položit základy určité koncepce na které by se budovala úspěšná perspektiva  kopané v Klatovech. Proto bychom rádi uvítali případné zapojení  J. Myslivečka do činnosti  našich sportovních tříd se zaměřením na fotbal . To bylo mým dlouholetým cílem a byl bych velmi spokojen, kdyby se nám  tento záměr  podařilo realizovat . Vždyť vidina zařazování vlastních odchovanců do prvního týmu je daleko lákavější, než velké investice vkládané za získávání klubových posil!“
        Jak mi dále sdělil L.Irlvek, není ještě rozhodnuto o tom, kdo bude asistentem trenéra Myslivečka. Není bez zajímavosti, že funkci vedoucího mužstva, kterou dosud suploval sekretář  klubu  Václav Kopřiva bude s největší pravděpodobností zastávat od  nové jarní sezóny  M. Krhoun. Jisté je také to, že hráč Běloušek by měl v týmu zůstat nejméně do konce jarních divizních bojů o mistrovské body. Naopak brankář Kalina, který ukončil hostování v Horní Bříze by v Klatovech neměl zůstat a o jeho dalším angažmá se jedná(SRN, Chanovice ???poz. autora). Proslíchá se  také, že odchod z Klatov je také na „spadnutí“ u  M. Zwiefelhofera. O tom kam tento hráč míří ,  stejně jako o dalších případných změnách v Klatovech budu čtenáře včas informovat.
        O nejbližších plánech v přípravě divizního týmu se hráči dozví 5. ledna , kdy by se měli seznámit s novým trenérem . V rámci tohoto setkání, které nastartuje zimní přípravu bude sehrání přípravného zápasu TJ Klatovy A – TJ Klatovy B na škvárovém hřišti v bývalých  kasárnách  se začátkem  ve 14.00 hodin ! Při této příležitosti mají příznivci fotbalu v Klatovech možnost poprvé v novém roce vidět  !
                                                                                            Miroslav Sedlmiaer


 






Zpět - návrat na předchozí stránku