Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
Výsledky I.kola OKRESNÍHO POHÁRU mužů , které se hrálo 10.11.2001


VÝSLEDKY  ÚVODNÍHO  KOLA  OKRESNÍHO POHÁRU  DOSPĚLÝCH

Pouze za přihlášené účasti sedmi týmů z 53 které startují v okresních soutěží dospělých byl rozehrán letošní ročník okresního kola poháru mužů. Vítěz okresního kola bude mít právo postupu do předkola Západočeského poháru, který bude rozehrán před zahájením jarní části mistrovských soutěží . Postup do semifinále nepřinesl žádná překvapení, i když překvapilo pouze výše vítězství Myslíva nad účastníkem OP  Sokolem Pačejov.

Výsledky :

Sokol  Myslív  -  Sokol Pačejov   6 : 1 (1 : 1)  

Branky : Kubala 3, Sládek, Bláha M. a vlastní – Pavalec Petr

Zajímavý fotbal přineslo derby dvou soupeřů, kteří se dobře znají ze vzájemných soubojů. Domácí po vyrovnaném prvním poločase vzali taktovku hry druhé půle do své ruky . Ten jim vyšel podle jejich představ a , když z komu přidali na rozdíl od hostů  i úspěšné zakončovaní vytvořených příležitostí zrodilo se překvapivé, ale zasloužené vysoké vítězství, které ji  přineslo postup do semifinále okresního poháru, kde nastoupí v  neděli
18.11. pv Mochtíně proti místnímu béčku.

TJ Spůle – Sokol Mochtín B  2 : 5 (0 : 1)

Branky : Petr, Varga – Šit 2, Hebnár 2, Dolejší T. 1
Rozhodčí Sládek
Domácí stačili držet krok s kvalitnějším a zkušenějším týmem hostů první poločas.Výrazně je oslabilo zranění opory zadních řad stopera Zdeňka Tachmana , který musel v 28 minutě odstoupit. Po změně stran se projevila herní vyspělost hráčů z Mochtína, které jim přineslo zasloužené vítězství a  postup do dalšího kola.
K nejlepším hráčům na hřišti patřil náhradní brankář domácích Jirka Šikan Němec, který nastoupil netradičně do útoku a vedl si výborně. Za stavu 0:3 na Spůli snížil Petr a na 2:4 jeho spoluhráč Varga.


Ježovy – Týnec 2 : 5 (0 : 2)

Branky : R.Pytelka , V.Paleček – Havránek 2, Daňko, Knotek a Hála
Rozhodčí Husník.
Ve slušně hraném zápase hráli domácí vyrovnanou partii až do 35. kdy poprvé inkasovali po vtipném přehození brankáře z kopačky Havránka. Ve druhé půli se již projevila lepší připravenost a sehranost favorizovaného Týnce, když další dvě branky padly za výrazného přispění  domácích, kterým předcházely dvě hrubé chyby, které hosté dokázali potrestat.
Za vítězství získali postup do semifinále, které se hraje v sobotu na jejich hřišti a přivítají v něm v derby Start VD Luby B.



V semifinále o následujícím víkendu se střetnou :
-------------------------------------------------
Sokol Týnec – Start VD Luby B  (sobota 17.11. 13.30)

Sokol Mochtín B – Sokol Myslív (neděle 18.11.13.30)





Zpět - návrat na předchozí stránku