Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
ZE ŠKVÁRY DO HALY


V sobotu na nýrském škvárovém hřišti  měl proběhnout první přípravný zápas domácí Okuly  se Sokolem  Žinkovy. Pro  nepřízeň počasí se tento přípravný zápas neuskutečnil.
Po vzájemné  dohodě si obě mužstva dala sraz ke společné  přípravě v nýrské hale. Zde se uskutečnilo halové utkání  s hrací dobou  3x30 minut  v poli s hráči o počtu 4+1. a nasazené čtveřice se  střídaly po 5 minutách. V utkání jasně dominovali fotbalisté domácí Okuly, kteří se v hale lépe pohybovali , kombinovali i zakončovali a neplánované halové měření sil vyhráli  13:5. Hráči hostů podle slov trenéra Daňka tráví jen minimum času v hale a na jejím projevu to bylo znát. Jak se ovšem tento úspěšný kouč shodl s domácím trenérem Jaroslavem  Rosenheimem,  byl to kvalitní trénink pro obě mužstva kde výsledek nehrál podstatnou roli.
Ve středu odpoledne nastupuje družstvo mužů Okuly ke krátkému soustředění , které končí v neděli 4.února  dopoledním tréninkem a společným obědem. Během tohoto soustředění by hráči Nýrska měli v sobotu 2.února od  14:00 hodin sehrát přípravné utkání se Železnou Rudou.





Zpět - návrat na předchozí stránku