Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
OHLASY , NÁZORY, STANOVISKA ...


Došlo el.poštou 18.11. 2001 v 21.53 :

Vážený pane Sedlmaier,

na základě našeho dnešniho tel. rozhovoru, si Vám dovoluji poslat
e-mail, ačkoli jsme na tomto nebyli dohodnuti. Jmenuji se Petr
Kolarik hrající za Dlouhou Ves, původem ze Sušice.
Co se týče práce s internetem, jsem naprostý nováček, ale jak vím,
tak vy jste začínal od nuly také. Chtěl jsem Vám ještě dodatečně
poděkovat za Vaši práci, ktérá je na úkor Vašeho volného času.
Stojí to spoustu času, ale věřte, stojí to za to, přestal jsem si
i kupovat Klatovský denník, protože vše důležité ohledně fotbalu
vím od Vás.

Ozvu se Vám až v našem oddíle Tatran Dlouhá Ves bude něco zajímavého
a až si "odsedím" dnešní ČK ze Žinkov.

S pozdravem                     Petr Kolařík

Došlo 18.11.2001 ve 21.48 hod.
Vážený pane, Sedlmaiere!

     Omlouvám se, že jsem nenapsal reportáž ze zápasu, ale vzhledem k
mému zdravotnímu stavu, jsem se utkání nemohl zúčastnit ani jako
divák. Z minulého zápasu jsem si odnesl natržené kloubní pouzdro a
vazy v pravém kotníku, tak jsem myslel, že mě někdo zastoupí, bohužel
se tak nestalo! Děkuji za pochopení!        S úctou Lukáš   Helm

Děkuji Ti Lukáši za články, které jsi mi v průběhu podzimu zasílal. Tvoje komenáře měly úroveň a toho si všimali i ostatní návštěvníci stránek, kteří obdivovali, jak jsi mohl ještě z utkání, které jsi absolvoval jako aktivní hráč Strážova být schopen zasvěceně zápas popsat.
 Vím moc dobře, že kdyby nebylo Tebe, tak jsem jiné informace od klubu nedostal. Je to trochu smutné, že  správce stránek vysílá zpravodajství z fotbalového dění do "světa" ze svého bydliště ve Strážově a přitom z místního klubu dostává informace zásluhou Tebe (z Klatov, nebo od trenéra,ktyrý bydlí rovněž mimo Strážov.
Nakonec ale je to věc klubu, zda má zájem, aby byla sportovní veřejnost informována nebo ne. Ještě jednou děkuji a přeji brzké uzdravení. Cizí  práci lépe ocení než ty nejbližší, ale pro to svoji práci nedělám!                 Miroslav Sedlmaier

Sent: Monday, October 22, 2001 9:18 AM
Subject: objektivita

Vážený pane Sedlmaiere,

velmi rád si čítám informace o fotbalových utkáních 1.B tř. sk.C. Tentokrát však nepokládám Vaši informaci za zcela objektivní , a to k zápasu Sokol Žinkovy vers. Dukla Janovice. Hosté nevedli vyrovnaný zápas, byli prostě méně dobří, rozhodčí byl objektivní, s několika standardními chybami. Doporučuji vycházet ze zásady : audiatur et altera pars.

Mnoho úspěchů v záslužné činnosti přeje jinak zcela upřímně JUDr.Jiří Pomahač

Vážený pane doktore !

Děkuji Vám za připomínku, kterou se vracíte k utkání 1.B třídy Žinkovy - Janovice.  Chtěl bych Vás ujistit, že není mým záměrem znehodnocovat výsledky mužstev na hřišti ani výkony rozhodčích.
Při  své činnosti jsem plně odkázán na informovanost ze strany funkcionářů oddílů a klubů. Jsem vděčný za každou informaci , kterou od nich k odehraným zápasům dostanu. Oni to jsou, kteří jsou přítomni na fotbalových zápasech a od nich očekávám i zodpovědné informace. Není třeba si zastírat to, že ve většině z nich zůstane také trochu patriotismu ke klubové příslušnosti , na tom se spolu určitě shodneme. Ale nemám důvod jejich informace zpochybňovat. Každý má nárok na svůj názor a je jen na těch, kteří mi informace poskytují, zda při tom myslí na ty, kterým informace slouží, zda si dostatečně uvědomují  to, že jejich názor ovlivní široký okruch návštěvníků těchto stránek a také čtenáře okresních periodik, které ode mne informace přejímají. Musím přiznat, že občas dojde k chybě o mne, že nesprávně pochopím informaci a nesprávnou definicí její obsah pozměním tak, že pak může být také neobjektivnost zapříčiněna mojí osobou. To nevylučuji a pokud se tak stane, jsem to já, koho to mrzí nejvíc. Snažím se tomu vyvarovat, ale jsem jen velmi průměrný člověk,který se nemůže pochlubit ani středoškolským vzděláním(původní profesí spojový mechanik), který svojí práci na internetových stránkách dělá mimo zaměstnání ve svém volném čase bez nároku na jakýkoliv honorář. Ten, který dostanu za dopisovatelskou činnost mi nestačí ani na pokrytí výdajů spojených s provozem těchto stránek.
V průběhu víkendu musím zpracovat téměř 130 výsledků fotbalových zápasů , které si nejméně z poviny musím zjišťovat sám po oddílech a klubech v rámci  regionů oblasti i mimo něj.
Mimo to ještě vykonávám funkci delegáta ČMFS OZČ a vypomáhám ještě jako rozhodčí v rámci okresních soutěží. To nese značnou zátěž  na mne a někdy i únava udělá své při mém věku(55) a úroveň informací pak nemusí být na odpovídající úrovni. Bohužel, lepší to dělat neumím, a pokud se někdy stane, že nesklízím souhlas u návštěvníků stránek, jako ve Vašem případě, pak to registruji, ale já se zase řídím zásadou"kdo nic nedělá, nic nezkazí". Já toho dělám z mého pohledu   i dle názoru jiných dost,  a proto mám nárok na to, že něco občas  pokazím.
 Tím neuzavírám prostor pro kritiku. Já se jí nebráním a pokud ze strany čtenářů přide, pak jí dám prostor tím, že jí umístním v  části Přečtěte si - OHLASY-NÁZORY-STANOVISKA. Stejně tak činím s Vaší kritikou. Děkuji  Vám za názor a také za to, že jste pravidelným návštěvníkem mých internetových stránek.  Pokud víte o nějaké obdobné činnosti v jiných okresech či oblastech v ČR, kterou dělám já, prosím dejtě mi kontakt, abych se mohl přiučit, neboť ještě před 2 roky jsem o práci na počítači nevěděl vůbec nic!! Mám  hodně k tomu, abych pokládal svojí práci za takovou ,která by se blížila k dokonalosti. Přiblížím se jí také tím, čím budu mít více dostupných  informací. Pokud máte možnost mne sám informovat o  některých fotbalových zápasech které navštěvujete, rád  za takovou spolupráci poděkuji a přijmu jí, ale důraz dávám na  informace aktuální v průběhu soboty do 24.00 a v neděli  nejpozději do 20.00 hodin.
S přáním hezkého dne a mnoha příjemných sportovních zážitků  Vás zdraví
                                                                                                            Miroslav Sedlmaier.



Došlo e-mailem dne 3.8. 2001:

Vážený pane Sedlmaier,
jsem rád, že se konečně někdo ujal této práce na internetu. Já osobně přispívám články o fotbale do okresních novin, vydávám fotbalový zpravodaj v Poběžovicích a vykonávám hlasatelskou službu na stadionu. Včasná informovnost je pro mne nejdůležitější.
Jsem schopen Vám zasílat výsledky všech zápasů oblastního přeboru hraných v sobotu do 21.00 hodin a článek o zápase CHKZ Poběžovice v pondělí ráno (nemám internet doma, ale v práci).

                                            Zdraví Vás Vojtěch Kotlan, Poběžovice



Od pana Romana  Lišky - Žinkovy  došlo 26.7.2001

Vážený příteli,

děkuji za zaslání nabídky a informace o zahájení činnosti na novém serveru, který se zabývá mistrovským fotbalem v nižších soutěžích.
Náš fotbalový oddíl TJ Sokol Žinkovy hraje v letošním roce 1.B třídu ve skupině C. Rádi se zapojíme do připravovaného projektu a můžete počítat s naší podporou.
Jsem připraven poskytnout případně další informace o našem klubu, aby prezentované informace byly ucelené.
Výsledky zápasů budu pravidelně zasílat emailem (jsou možné i SMS?).

Vážení,

prohlédl jsem si Vaše web stránky a dovolte mi vyjádřit pochvalu za jejich zpracování a přehlednost.
Rád se budu podílet na jejich aktualizaci, a proto Vám zasílám změnu v rozlosování 1.B tř. sk.C:
8. kolo, 29/09/01 je změna hřiště utkání s Lužany (Žinkovská pouť) – v jarní části bude opět výměna hřiště s Lužany
prosím o opravu údajů na:

8. kolo Žinkovy – Lužany 29/09/2001 16,00 hod. hřiště Žinkovy
Děkuji
               Roman Liška


Pane Sedlmaier,

pročítal jsem dnes Vaše stranky, a měl bych ještě malou  "paradoxni poznámku" k rozhodnutí OFS.Vlastně to nakonec dopadlo i nedopadlo stejně, jako kdyby jsme o "černotě" v družstvu Kašperských Hor nereferovali.
Na začatku nebyl rozhodči. Tak po dohodě pískal človek z našich řad . Výsledek na hřišti byl 0:2, i přes jistý nesouhlas jména střelce  branky a neurčité množství neslušných slov po skončení utkaní.Pak jsme si "nechali poradit" v Klatovech, a pak už následoval sled událostí jak je již znám. Nakonec jsme stejně bez tří bodů, o tři stovky lehčí, a vypadáme, že jsme si všechno vymysleli. Tak už jen čekáme, čeho se dočkáme v odvetě na Kašperských Horách.

Tato poznámka není míněna proti Vám, vlastně díky Vám se aspoň něco pohnulo kupředu, přesto já zůstávám zatím velkým pesimistou.

Jinak Vaše stránky se mi velmi líbí.

S pozdravem Luboš Peleška, 312050 TJ Žihobce



Děkuji panu Peleškovi za jeho názor a můžu ho ujistit, že mu rozumím.
Záměrem nebylo vůbec poškodit  jména poctivých  funkcionářů v tomto
klubu,který se vždy vyznačoval jako bezproblémový a agilní.Chci ho
ujistit, že mne vůbez nešlo o to, zda se jedná o K.Hory, Strážov,
nebo Dlažov, ale šlo mi o to, aby byly respektovány platné normy a ty
byly ze strany OFS jasně poručeny. Nápravu však tento orgán udělal a
to je to, čeho chci i v budocnu dosáhnout. Chci hájit zájmy klubů a
rád jim budu v jejich problémech nápomocný. To  je  i jedním z
hlavních záměrů těchto internetových stránek!!

Možnost vyjádřit se na nich problematice okresního i oblastního fotbalu má každý, kdo je ochoten svůj názor touto formou zdělit s podmínkou, že se pod něj podepíše !!

                                                  Miroslav Sedlmaier




Došlo 8.5. 23.17 hod. od Mgr. Václava Šilhavého z Prahy :

 
Srdečně Tě zdravím-mailově-MIROSLAVE z Prahy,

ty stránky jsi opravdu bezva vyfiknul!!!Klobouk dolů!!!

Budu aspoň dobře informován.

                       Srdečně Tě zdravím
                                                          V.Šilhavý


Došlo 27.5. 2001

Vaše stránky jsou velmi pěkné a přehledné. Jsme pravidelnými návštěvníky.
                                                                      Václav Dušek ml.



(Došlo  4.6. 2001)

 Dobry den.
Pisi vam, jelikoz chci reagovat na vas dnesni prispevek , ktery se tyka nespoluprace oddilu pri nahlasovani vysledku. Jsem z oddilu Sv. Hradek, ktery ma take sve internetove stranky. Kdyz jsem vas zadal o poskytnuti vysledku za konkretni obdobi letosniho roku ani jste se mne neozval natoz aby jste mne poslal vysledky. Nedivte se potom ze nektere oddily reaguji na vyzvu stejnym zpusobem, jako jste reagoval Vy na vyzvu moji.

S pozdravem

Miroslav Honzik
Svatobor Hradek

Moje  odpověď  :

Vážený pane  !
V úvodu se Vám omlouvám, že jsem  opomněl reagovat na Váš požadavek. Stalo se tak  mojí chybou, neboť jsem jako začátečník s práci s internetem  ho omylem
vymazal ze   schránky došlé pošty  Váš požadavek.a   tudíž o možnost kontaktu Vám odpovědět.
Mrzí mne, že došlo k nepochopení toho co je cílem těchto stránek (mimochodem chci upozornit, že mám své pracovní povinnosti , neboť jsem normálně zaměstnán a  vše dělám ve svém volném čase po večerech a dlouhých nocích vytrvalé práce)
,kdy se  snažím využít svých  zkušeností k tomu, abych mohl oslovit  touto formou informací širokou sportovní veřejnost.  Já jsem schopen  získané informace zpracovat a předat dál návštevníkům těchto stránek  k přečtení, ale nejsem bohužel schopen zatím poskytovat takové služby jakou po mne žádáte. Vy jste mne, pokud se pamatuji dobře žádal o zaslání všech  výsledků tohoto ročníku III.třídy mužů. Pokud bych měl  tyto zdokumentované tak, že bych je mohl   odeslat, E-mailem, pak bych přesto tomuto Vašemu požadavku vyhověl. Bohužel, moje dokumentace je vedena zatím pouze formou vlastních poznámek a  výstřižků z novin a Zpravodajů  FS. Nemám tolik času, abych Vám je  samostatně přepisoval|(jedná se o více devět desítek  výsledků a tyto vypsat není otázka několika minut). Pokud  nejste schopni sami v klubu mít takovou dokumentaci, aby jste měli výsledky družstev v mistrovských zápasech, pak se domnívám, že něco není v pořádku u Vás ve Svatoboru Hrádek. Pokud by jste chtěl přesné výsledky, včetně statistiky všech zápasů SK Strážov, pak jsem schopen Vám vyhovět, neboť tyto v klubu  mám zpracované  přesně, včetně startů hráčů v jednotlivých zápasech. To je záležitostí každé klubu, já jen mohu v budoucnu posloužit se zpracovanou databází  posloužit určitými statistickými čísly, ale  tím nemohu suplovat evidenci každého klubu.
Proto  se domnívám, že skutečně došlo k nepochopení, neboť já nenabízím servis pro kluby, ale pro návštěvníky stránek. Mrzí mne, že reagujete tak, že mi jinými slovy říkáte“ Vidíš, patří ti to, neboť jsi mi neposloužil a proto  ať se ti to vrátí od  oddílů  lubů touto cestou. Ale  tady přeci nejde o to, zda dostanu informaci já sám.
Výsledky jsem pro svojí potřebu  si schopen získat bez problémů, ale kluby pokud mne nebudou informovat o aktuálních výsledcích sice dělají dobrovolně ale s vědomím, že přispívají k informovanosti ostatních a také k propagaci svých úspěchů !
   Byl bych rád, kdyby jste zareagoval zcela opačně a i když píšete, že máte svoje internetové stránky jako Svatobor Hrádek(určitě o nich ví daleko menší počet sportovních příznivců než o tomto sevru ) a i Vy jste napomohl propagaci Svatoboru Hrádek a jeho výsledků na stránkách které nabízím daleko v širším rozsahu .Myslím si, že  pokud budete seriozně informovat, rád Vám dám tolik prostoru, kolik jen  budu moci. Proto věřím, že místo škodolibé poznámky  budu  rád, když  navážeme vzájemnou spolupráci.  Bude to ku prospěchu obou stran ! Za to Vám předem děkuji .
                          Miroslav Sedlmaier

Přijato 6.6. 2001 :
Zdravím Vás pane a chtěl bych Vás upozornit, že bych Vás mohl v
průběhu fotbalové sezóny v okrese Klatovy informovat o výsledcích
mužstva SNAHA HORY MATKY BOŽÍ.   Potřeboval bych proto od Vás vědět
informace kdy a jakým způsobem bych Vám je mohl předávat (pokud to
bude v mých silách). Jsem totiž jako většina mých spoluhráčů chalupář (z Příbrami), a tak v týdnu jsem mimo okres Klatovy. Jen mne mrzí, že na Vaše internetové stránky pod adresou “www.sumavanet.cz"  jsem nepřišel dřív.
   Jestli budete mít zájem můžete mi kontaktovat buďto přes den do
práce na adresu, z které momentálně píšu a nebo na večer na moji
adresu domů:   radek.bernard@worldonline.cz
                  Na budoucí spolupráci za zlepšení internetových
stránek se těší   Radek Bernard z H.M.B.

Odpověď :

Děkuji za projevený zájem a zasílám Vám  mojí odpověď elektronickou poštou.                                                  M.S.


Došlo 19.6. 2001 ve 22.40 hod.od Mgr. Václava Šilhavého z Prahy :


Míro,

opravdu máš ty stránky dobrý!!!!Jen tak dál!!!!

                                                            V.Š.

Došlo el.poštou dne 21.6.2001 :

Vaše stránky o regionálním fotbale jsou perfektní. Pravidelně je sleduji. Díky za ně.
                                                        Pavel Nový

Došlo el.poštou dne 21.6.2001 :

Stránky jsou celkově zajímavé jsem rád ,že znám adresu. S pozdravem                              Michael Forman Horažďovice

Děkuji  oběma za povzbuzení do další práce !  M.Sedlmaier






Zpět - návrat na předchozí stránku