Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Tabulky
Přečtěte si - zpravodajství Sport v regionu




[CNW:Counter]
V Klatovech se nehrálo, ale hráči si příliš neodpočinuli


Přípravný zápas na zahájení zimní přípravy Klatovy A – Klatovy B se v sobotu 5.ledna z důvodu nezpůsobilosti hrací plochy nekonal, ale hráči divizního kádru si příliš neodpočinuli. Pod vedením nového, zkušeného trenéra a bývalého ligového hráče  Jaromír  Myslivečka  z Plzně si stačili vyslechnout tréninkové představy tohoto trenéra, ale také si poprvé pod jeho vedením zatrénovali. Po sobotním  „rozcvičení“ čekají hráče v týdnu od  7. – 12.1. čtyři tréninkové jednotky v pondělí v hale a  ve středu, čtvrtek, pátek a v sobotu v terénu budou polykat první tréninkové dávky ve kterých budou pokračovat také v dalších týdnech zimní přípravy.  Z podzimního kádru chyběl  pouze Kocúr, kterému skončilo v Klatovech hostování, otázka visí nad jarní účastí Šindeláře z Příbrami a z divizního podzimního kádru již nebyl také   hráč Sokola Mochtín Jiří Dolejš, kterému skončilo k 31.12. 2001 hostování a podle neoficiálních informací prý koketuje se startem za ligový dorost Viktorie Plzeň.
Trenér Mysliveček  počítá do konce ledna s tím, že hráči absolvují hrubou fyzickou přípravu(s náročnosti na fyzickou připravenost  je tento trenér pověstný)  a podle sekretáře TJ Klatovy V. Kopřivy počínaje 2. únorem  budou tréninkové jednotky proloženy sehráním série přípravných zápasů. „Do té doby si příliš míče neužijete“ . na adresu hráčů dodal J.Mysliveček, kterému bude po jeho boku  ve funkci  asistenta Ján Gašpár.
V další části sobotního odpoledne si nový kouč Klatov stačil prohlédnout tréninkové prostory , které bude s týmem využívat k přípravě a zvlášť spokojený byl s areálem  Na Hůrce a  zejména s pověstným okolím této části Klatov ve které se prý dá kvalitně potrénovat!




Zpět - návrat na předchozí stránku